Nem ritka az, hogy táplálék kiegészítőket forgalmazó cégektől tesztelésre kapok termékeket és erről visszajelzést is szoktam adni. Ritka viszont az, hogy ennek egy egész blogbejegyzést szentelek. Megmondom előre, ez sem lesz túl hosszú, de mindenképp több egy Facebook posztnál, vagy egy Instagram unboxing videónál. Ezúttal pedig így lesz, hiszen egy olyan csomagot kaptam tesztelésre a Myprotein Webáruháztól, amiben aztán tényleg minden volt, amire egy sportolónak, főleg egy futónak szüksége lehet.

Az unboxing videók egyébként már akkor elkészültek, amikor a csomagot megkaptam a Myprotein Webáruháztól, azt megnézheted a közöségi média oldalaimon.

Mi volt a csomagban?

A tesztelést a Vegan box-al kezdtem. Habár nem vagyok vega, vegán, de laktózérzékeny igen, ezért viszonylag gyakran fogyasztok ilyen termékeket is, főleg ha fehérjekészítményekről van szó. Ebben a csomagban több protein snack is volt, amik közül nekem legjobban a Cookie-k ízlettek. Annyira tömény kakaós íze volt, hogy még az olyan csokifüggőknek, mint amilyen én is vagyok képes kielégíteni az édesség utáni sóvárgást és ezért akár még diétába illesztve is el tudom képzelni ezek fogyasztását. Edzés előtti snacknek meg tökéletes választás. A vegan protein szeletek a szokásos állag és ízvilágot hozzák, aki ezeket választja nem fog nagyon meglepődni, edzés utáni visszatöltésre kiváló fehérjeforrás.

Nagyon gazdagon összeállított csomag volt ez, a tartalmát nem is részletezem, de aki kíváncsi itt tud válogatni belőle:

vegan fehérjék

Volt a csomagban több féle ízben fehérjepor, a szokásos ízek semmi extra, viszont találtam a csomagok között egy breakfast smoothie nevű port is. Na, az nagyon finom volt, kellemes, krémes és el is telített benne lévő zabpehely miatt. Azt hiszem ezek körül még pár másik ízben is meg fogom kóstolni és válgatok a többi termék közül is:

fehérje por

Hála és köszönet érte, hogy kaptunk egy egész csomag energia gélt is. Ezt kiosztottam a csapatnak tesztelésre és természetesen én is kipróbáltam. Tetszett, hogy nem az a sűrű, ragacsos trutymó, mint sok termék, hanem a mai kor igényeihez igazítva már eleve oldottabb, hígabb állagú. Narancsos ízben kaptuk, ennek elég intenzív gyümölcs (szörp) íze volt, nem volt kellemetlen lenyelni.  A csapat tagjai is pozitív véleménnyel voltak, szóval nem kizárt, hogy a felkészülési időszakban ilyet fogunk még használni. Főleg ha lesz más ízben is….

vitamonik és ásványi anyagok

GyereFutni
Egyesületi
Tagság Előnyei

Versenyre készülsz? Vagy csak a mozgás iránti szeretet hajt? Esetleg szeretnél komolyan fejlődni?

Tagság + edzésterv esetén a heti két közös ingyenes edzésen túl minden további edzés árából jár 10%.

Érdekel a GyereFutni Tagság
GyereFutni.com szerzője

Krátky Egon – Amatőr futó, blogger és atlétika edző.

Ne maradj le a legfrissebb anyagokról.

Értesülj első kézből szakmai anyagokról és újdonságokról.

Iratkozz fel a hírlevelünkre még ma!

Futással kapcsolatos tippek és tanácsok az állandó szakmai blogban