Hosszútávú Bemutatkozás

Egész életemet végigkísérte a sport. Kosaras családból származom, jómagam is hét évig kosárlabdáztam. Utána kezdtem el atletizálni, közép- hosszútávfutóként immáron tízszeres bajnoknak mondhatom magam. 10000 méteres eredményemre vagyok a legbüszkébb (29:57.96).

Az évek alatt az edzői oldala is nagyon megtetszett ennek a gyönyörű sportnak, így műszaki egyetemi diplomáim után elkezdtem edzői vonalon is képezni magam. Atlétika edzői OKJ-s végzettséget és Funkcionális edzői képesítést szereztem.  

Hiszem, hogy a fejlődésnek és a tanulásnak folyamatosnak kell lennie, így mindig követem a legfrissebb módszereket és trendeket.

Számomra a legfontosabbak a sportolóim céljai.

16 éve futok versenyszerűen úgy, hogy vagy egy erős egyetem, vagy egy főállású munkahely mellett edzettem. Így tapasztalatból tudom, mennyire nehéz összeegyeztetni a magánéletet a sporttal, pont ezért fektetek különös hangsúlyt a sportolóim élethelyzetére, és ahhoz igazítjuk az edzéseket.

„A sportolói célok és a pontos edzésterv mellett a személyes edzés fontosságában hiszek különösen!”

GyereFutni
Egyesületi
Tagság Előnyei

Versenyre készülsz? Vagy csak a mozgás iránti szeretet hajt? Esetleg szeretnél komolyan fejlődni?

Tagság + edzésterv esetén a heti két közös ingyenes edzésen túl minden további edzés árából jár 10%.

Érdekel a GyereFutni Tagság

Véleményem szerint a közös edzésen lehet a mozgáskoordinációt javítani, és ott lehet az edzői hibajavítást elvégezni. A pulzus és egyéb adatok fontosak, de a személyes jelenlét a legfontosabb.

A közös munka egy konzultációval kezdődik, és folyamatosan rendelkezésre állok, bármikor lehet keresni, nincs korlátozva a kommunikáció. Az edzéstervet is bármikor szívesen átírom, ha bármi váratlan dolog történne, ami ezt igényli.

Nézeteim teljesen egyeznek a Gyerefutni gondolataival, így találtuk meg egymást Zsuzsával és Egonnal. Nagyon megtisztelő, hogy csatlakozhattam a Gyerefutni edzői csapatához! Biztos vagyok benne, hogy nálunk maximális odafigyelés mellett, sérülésmentesen készülhetnek a lelkes sportolók a céljaik elérésében!

Vissza a szolgáltatásaimhoz
Szakmai végezettségek

Szolgáltatásaim pontokban

1. Edzések

Egyéni vagy csoportos edzéseken vehetsz részt minden héten Budapesten az Óhegy parkban vagy a Bogdánfy úti sporttelepen.

2. Edzésterv

Személyre szabott edzéstervet készítek a sportolóimnak.

3. Tanácsadás

Online, vagy személyesen, edzések átbeszélése, operatív és stratégiai iránymutatás..

Bővebben a szolgáltatásaimról

Szakmai anyagokat gyártok nemcsak kezdőknek

Kövesd a szakmai blogot vagy hallgasd podcastunk a Spotifyon!

Rengeteg hasznos tippet és tanácsot osztunk meg veletek, amelyeket a saját tapasztalatainkból merítünk.

Megnézem a szakmai anyagokat