Hosszútávú Bemutatkozás

Az atlétikával először gyermekkoromban találkoztam. Alsó tagozatos általános iskolásként szerettem bele ebbe a gyönyörű sportágba, amelyet 10 éves koromtól a BEAC Atlétika Szakosztályának versenyzőjeként folytattam. Legjobb eredményeim 200 és 400 méteres síkfutásban voltak, valamint több alkalommal bizonyíthattam budapesti és országos mezei
bajnokságokon is. Ezeken kívül két éven át volt lehetőségem versenyezni többpróbában. Az versenyzői karriertől végül 19 évesen, egy sérülést követően kellett elbúcsúznom azzal a tudattal, hogy a sport és az azzal együtt járó életforma már az életem része lett.

Ezt az életformát, a sport, az atlétika, a futás szeretetét aztán pedagógusként, testnevelő- és gyógytestnevelő tanárként, valamint 7 éven át egy budapesti sportegyesületnél, gyermek és utánpótlásatléták edzésével igyekeztem magas színvonalú szakmai szinten átadni. 

Itt ismerkedtem meg Krátky Egonnal, akit az atlétika edző képzés gyakorlati részében volt szerencsém szakmailag segíteni, kísérni.

Ennek a szakmai gyakorlatnak során jutottunk arra a felismerésre, hogy hasonlóan gondolkodunk a sportról, sportolásról, hasonló célok motiválnak bennünket az edzői tevékenységünkben, azonban még hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a közös munka igénye megerősödjön.

Legyen szó egyéni csúcsok eléréséről, mozogni vágyásról, egészséges
életmód kialakításáról, vagy akár alakformálásról, kezdő, újrakezdő vagy haladó szinten lévő sportemberről, egyaránt fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk járó sportolókat támogassuk saját sport- vagy életmódcéljai megtalálásában és elérésében.

A velünk való közös munka során először egy személyes konzultáció keretében felmérjük az elérni kívánt céljaid, lehetőségeid, jelenlegi és korábbi kapcsolatod a sporttal, valamint egy
megnézzük, milyen az aktuális fizikai állapotod, mozgáskoordinációd.

GyereFutni
Egyesületi
Tagság Előnyei

Versenyre készülsz? Vagy csak a mozgás iránti szeretet hajt? Esetleg szeretnél komolyan fejlődni?

Tagság + edzésterv esetén a heti két közös ingyenes edzésen túl minden további edzés árából jár 10%.

Érdekel a GyereFutni Tagság

A konzultáció eredménye alapján olyan, személyre szabott edzéstervet alakítunk ki, amely alkalomról-alkalomra rugalmasan alakítható az éppen aktuális fizikai vagy mentális állapotodhoz, hogy valóban értékes edzésmunkát végezz és ne csak kipipáld a napi sportot. Mélyen hiszünk abban, hogy a személyes kapcsolat, az egyén fejlődését, igényeit figyelembe vevő és követő, személyre szabott edzés, az együtt edzés, mint motiváció és közösségi, társasági élmény egyaránt elengedhetetlenek a megfelelő fizikai és mentális állóképesség, a sport-,és életmódcélok eléréséhez.

Minden hozzánk fordulónak igyekszünk olyan fizikai és mentális támogatást adni, ami komplex módon, a számunkra fontos szakmai értékek és kompetenciák mentén együtt dolgozva, a sportban való fejlődését, mozgásban gazdag, egészségesebb, boldogabb életmód elérését eredményezi.

Szolgáltatásaimról bővebben

Szolgáltatásaim pontokban

1. Edzések

Egyéni vagy csoportos edzéseken vehetsz részt minden héten Budapesten.

2. Edzésterv

Személyre szabott edzéstervet készítek a sportolóimnak.

3. Rehabilitáció

Funkciónális tréning prevenció, felépülés, sérülések megelőzése érdekében.

4. Tanácsadás

Kifejezetten futóknak, szakmai iránymutatás, táplálkozással történő összehangolás.

Bővebben a szolgáltatásaimról

Szakmai anyagokat gyártok nemcsak kezdőknek

Kövesd a szakmai blogot vagy hallgasd podcastunk a Spotifyon!

Rengeteg hasznos tippet és tanácsot osztunk meg veletek, amelyeket a saját tapasztalatainkból merítünk.

Megnézem a szakmai anyagokat