Hosszútávú Bemutatkozás

Gyerekkorom óta, közel 40 éve sportolok. Volt olyan időszak, amikor igazolt versenyzőként, volt amikor hobbi sportolóként edzettem különböző sportágakban.

A futás, mint önálló sport 2010 környékén lépett be az életembe.

2006-ban a sport pályafutásomban egy törést hozott egy kiszakadt porckorongsérv. Négy év telt el az életemből sport nélkül és 110 kiló voltam, amikor végre összeszedtem magam és elkezdtem újraépíteni. Ekkor találtam rá a futásra, mint fő sportra.

Kezdetben csak a fogyás volt a célom, majd ahogy a futás függőjévé váltam egyre jobban felfedeztem, hogy mennyi mindent ad nekem ez a sport:

Terveket, célokat, mentális felfrissülést, sikerélményt!

Jöttek a célok, a kihívások, amelyek elé saját magam állítottam saját magamat. Egy ponton túl elkezdtem tervszerűen edzeni. Az edzésterveket nézegetve, elemezgetve mindig is foglalkoztatott három alapvető kérdés:

Mit, hogyan és miért?

Ezekre a kérdésekre nem mindig kaptam meg a választ, ezért elkezdtem autodidakta módon képezni magam.

Sokat tanultam arról, hogy „mit és hogyan”, de a legfontosabb kérdésre a „miértekre” nem találtam választ. Ezért arra a felismerésre jutottam, hogy ha választ akarok kapni, akkor edzővé kell válnom.

Elvégeztem egy sportedzői képzést atlétika szakon, majd egyet erőnléti edzőin és kiegészítettem egy funkcionális tréner és sporttáplálkozási tanácsadó képzésekkel.

Az atlétika edzői képzés során a gyakorlataimat a BEAC-nál töltöttem, ahol több évtizedes edzői múlttal rendelkező atlétika edzőktől, közvetlen a pálya széléről sajátíthattam el a szakma legapróbb fortélyait.

GyereFutni
Egyesületi
Tagság Előnyei

Versenyre készülsz? Vagy csak a mozgás iránti szeretet hajt? Esetleg szeretnél komolyan fejlődni?

Tagság + edzésterv esetén a heti két közös ingyenes edzésen túl minden további edzés árából jár 10%.

Érdekel a GyereFutni Tagság

Azóta nem csak ott, hanem egyre több utánpótlás és felnőtt csapatnál kapok lehetőséget arra, hogy tudasommal segítsem a felkészülést.

Gyerefutni közösség

2018-ban megalapítottam a Gyerefutni futóközösséget, ahol hobbi futóknak tartok futótechnika fejlesztő edzéseket, illetve edzés terveket készítek számukra, amit szükség szerint táplálkozási tanácsokkal, funkcionális (korrekciós és mobilizációs feladatokkal) és erőnléti edzésekkel egészítek ki.

Az edzői képzések és a pálya szélén szerzett tapasztalataim alapján meggyőződésem, hogy futókkal foglalkozni csak online nem elég, az edzésterv szerinti felkészítés és edző által felügyelt, közös edzés nem válaszható szét.

Aki tehát engem választ edzőnek egy célja elérése érdekében az biztos lehet benne, hogy korlátlan kapcsolattartást és személyes felügyeletet, közös edzést biztosítok a számára.

Vissza a szolgáltatásaimhoz
Szakmai végezettségek
Szakmai végezettségek

Szolgáltatásaim pontokban

1. Edzések

Egyéni vagy csoportos edzéseken vehetsz részt minden héten Budapesten.

2. Edzésterv

Személyre szabott edzéstervet készítek a sportolóimnak.

3. Rehabilitáció

Funkciónális tréning prevenció, felépülés, sérülések megelőzése érdekében.

4. Tanácsadás

Kifejezetten futóknak, szakmai iránymutatás, táplálkozással történő összehangolás.

Bővebben a szolgáltatásaimról

Szakmai anyagokat gyártok nemcsak kezdőknek

Kövesd a szakmai blogot vagy hallgasd podcastunk a Spotifyon!

Rengeteg hasznos tippet és tanácsot osztunk meg veletek, amelyeket a saját tapasztalatainkból merítünk.

Megnézem a szakmai anyagokat