A GyereFutni edzéseken résztvevő személyek számára fontos tájékoztatás


A http://gyerefutni.com által szervezett eseményeken és edzéseken való részvétel során elfogadom a következőket.


1. Saját felelősségemre veszek részt

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a GyereFutni eseményein, rendezvényein való részvétel során minden kedves érdeklődő, illetve résztvevő a saját egészségi állapotának, teherbírásának és edzettségének megfelelően, saját megítélése szerint és döntése alapján végzi a gyakorlatokat, teljesíti az edzés programokat.

2. Személyes egészségi és fizikai állapotra szabott edzéstervek

A GyereFutni által szervezett eseményeknek nem célja az azon résztvevő személyek egészségi állapotához, teherbírásához mért edzésterv kidolgozása, így a GyereFutni, illetve a GyereFutni képviselője, trénere által bemutatott gyakorlatok, edzésterv az edzést tartó személy egészségi és fizikai állapotához mérten kerülnek kidolgozásra és bemutatásra.

3. Önkéntes alapon veszek részt

A GyereFutni rendezvényein való részvétel önkéntes alapon és szabad elhatározás alapján történik.

4. Sportorvosi vizsgálat erősen ajánlott

Felhívjuk a figyelmet, hogy az edzéseken folytatott sporttevékenység számos élettani előnye mellett – csekély mértékben ugyan, de – veszélyeket is jelenthet. Ezek kiszűrése, elkerülése érdekében kérünk mindenkit, hogy az edzéseken való részvételt megelőzően (szükség esetén rendszeresen is) konzultáljanak egészségügyi szakemberrel, esetleg orvossal.

Főoldal