“Számunkra futás sport, edzőként elhivatottság. A sportolókkal szeretünk hosszabb időtávlatban gondolkodni, nem csak egy ciklusban.”

“Számomra a futás sport, edzőként elhivatottság. A sportolókkal szeretek hosszabb időtávlatban gondolkodni, nem csak egy ciklusban.”

Valóban személyre szabott edzésterveket készítünk, melyeket a sportoló céljaihoz, lehetőségeihez, képességeihez igazítunk.

A közös munka során hetente küldünk az előző edzésmunkára épített edzéstervet. Az edzésterv természetesen nem hetente készül, hanem ciklusokra építkezve, de a finomhangolások miatt hetente változhat, ezért nem küldjük meg előre!

A közös munka állapotfelméréssel kezdődik.

Ha egy próbahónap után úgy döntünk, hogy nem tudunk vagy akarunk együtt dolgozni, akkor a havi díj 50% kell csak kifizetni!

Számunkra a futás sport, elhivatottság, ezért atlétika edzőként a sportolókkal szeretünk hosszabb időtávlatban gondolkozni, nem csak egy ciklusban.

Ha nyitott vagy egy ilyen együttműködésre, akkor számítunk rád a csapatunkban.

Ahhoz, hogy edzéstervet tudjunk készíteni neked, a következő 3 lépésen megyünk majd keresztül:

További infó


1

Első lépés

Állapotfelmérés

A közös munkát állapotfelméréssel és célformálással kezdjük, ehhez szükség lesz egy állapotfelmérő lap-, és egy felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésére.

Ennek során felmérjük a képességeidet, lehetőségeidet és közös célokat állítunk fel.

Tovább


2

Második lépés

Személyre szabott edzésterv

Az állapotfelmérő lap kitöltését követően el is kezdhetjük a közös munkát, ami egyéni terhelési zónák kialakításával folytatódik, ez lehet általunk összeállított tesztfutások vagy teljesítménydiagnosztikai mérés alapján, amelyet a Runner’sLab boltban GyereFutni tagok 20% kedvezménnyel vehetnek igénybe. 

A továbbiakban ezeknek a terhelési zónáknak, a sportoló elképzeléseinek és lehetőségeinek összehangolásával készítünk személyre szabott edzéstervet. Ennek összeállítása során figyelembe vesszük a sportoló képességeit, lehetőségeit illetve minden egyéb tényezőt, ami a futáson kívül megterhelést jelent a számára.

Kiscsoportos edzéseket tartunk, mert legtöbb esetben az alapoktól kell kezdenünk az oktatást ez pedig fokozott és folyamatos odafigyelést igényel. Sokan azért jönnek edzésre, mert fejleszteni szeretnék a mozgáskészletüket és mozgáskordinációjukat és ezáltal csökkenteni a sérülések kockázatát, valamint gazdaságosabbá tenni a futómozgást.
Az edzésterv díja heti egy közös edzést tartalmaz.

 

Tovább


3

Harmadik lépés

Folyamatos edző-sportoló kapcsolattartás

A közös munka során folyamatos kapcsolattartást biztosítunk. Ezt azt jelenti, hogy az üzenetekre időben reagálunk, folyamatosan felügyeljük az edzéseket a beszámolók és elküldött edzésadatok alapján, valamint szükség esetén díjtalanul áttervezzük a heti edzésmunkát.

Folyamatos edző-sportoló kapcsolat igen fontos számunkra. Véleményünk szerint ilyen interaktívitás nélkül nem működik egy szakmai kapcsolat, ezért elsősorban olyan tanítványokkal foglalkozunk, akik komolyan veszik a futást, sportként tekintenek rá.

GyereFutni Egyesületi Tagok kapcsolattartásban és a személyes edzésben is prioritást élveznek.

Tekintsd meg a GyereFutni Tagság előnyeit itt.

Válassz edzőink közül
Futósuli dátumok a Facebookon

Edzőink

Edzőink szolgáltatásai egyesületi tagság nelkül is elérhetőek.
Válassz edzőt az árak és a személyre szabott szolgáltatások megtekintéséhez.

Krátky Egon

atlétika és erőnléti edző, funkcionális és sportrehabilitációs tréner, futóblogger

Egon szolgáltatásai

Andréka Zsuzsa

atlétika és erőnléti edző, funkcionális tréner, testnevelő, gyógytestnevelő tanár

Zsuzsa szolgáltatásai

GyereFutni
Egyesületi
Tagság Előnyei

Versenyre készülsz? Vagy csak a mozgás iránti szeretet hajt? Esetleg szeretnél komolyan fejlődni?

Tagság + edzésterv esetén a heti két közös ingyenes edzésen túl minden további edzés árából jár 10%.

Érdekel a GyereFutni Tagság

Rólunk mondták

Sportolóink véleménye a Google és Facebook oldalunkról

„Egy évvel ezelőtt 5.30 körüli tempóval jelentkeztem Egonnál, most 4.11 en vagyok! Mit mondjak még!? Gyerefutni!”

H. Krisztián
(Facebook review)

„Igaz, hogy még csak 1 hónapja járok Egonhoz egyéni futóedzésre és messze van még a kitűzött cél, ugyanakkor ezidő alatt is érzem a fejlődést. A feladatok kellően változatosak/személyre szabottak, folyamatos visszajelzést kapok a futásokról, személyesen is bármilyen kérdésem lehet hozzá és a felmerülő problémákra is segít megoldást találni. Az edzések mindig jó hangulatban telnek, amellett hogy szakmailag is odafigyel ránk.”

Luna
(Google Review)

Iratkozz fel a hírlevelünkre még ma!

Futással kapcsolatos tippek és tanácsok az állandó szakmai blogban