“Számomra a futás sport, edzőként elhivatottság. A sportolókkal szeretek hosszabb időtávlatban gondolkodni, nem csak egy ciklusban.”

“Számomra a futás sport, edzőként elhivatottság. A sportolókkal szeretek hosszabb időtávlatban gondolkodni, nem csak egy ciklusban.”

Valóban személyre szabott edzésterveket készítek, melyeket a sportoló céljaihoz, lehetőségeihez, képességeihez igazítok.

A közös munka során hetente küldök az előző edzésmunkára épített edzéstervet. Az edzésterv természetesen nem hetente készül, hanem ciklusokra építkezve, de a finomhangolások miatt hetente változhat, ezért nem küldöm meg előre!

A közös munka állapotfelméréssel kezdődik.

Ha egy próbahónap után úgy döntünk, hogy nem tudunk vagy akarunk együtt dolgozni, akkor a havi díj 50% kell csak kifizetni!

Számomra a futás sport, elhivatottság, ezért atlétika edzőként a sportolókkal szeretek hosszabb időtávlatban gondolkozni, nem csak egy ciklusban.

Ha nyitott vagy egy ilyen együttműködésre, akkor számítok rád a csapatomban.

Ahhoz, hogy edzéstervet tudjunk készíteni neked, a következő 3 lépésen megyünk majd keresztül:

További infó


1

Első lépés

Állapotfelmérés

A közös munkát állapotfelméréssel és célformálással kezdjük, ehhez szükség lesz egy állapotfelmérő lap-, és egy felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésére.

Ennek során felmérjük a képességeidet, lehetőségeidet és közös célokat állítunk fel.

Tovább


2

Második lépés

Személyre szabott edzésterv

Az állapotfelmérő lap kitöltését követően el is kezdhetjük a közös munkát, ami egyéni terhelési zónák kialakításával folytatódik, ez lehet általam összeállított tesztfutások vagy teljesítménydiagnosztikai mérés alapján, amelyet a Runner’sLab boltban GyereFutni tagok 20% kedvezménnyel vehetnek igénybe. (további részletek itt link)

A továbbiakban ezeknek a terhelési zónáknak, a sportoló elképzeléseinek és lehetőségeinek összehangolásával készítek személyre szabott edzéstervet. Ennek összeállítása során figyelembe veszem a sportoló képességeit, lehetőségeit illetve minden egyéb tényezőt, ami a futáson kívül megterhelést jelent a számára.

Kiscsoportos edzéseket tartok, mert legtöbb esetben az alapoktól kell kezdenem az oktatást ez pedig fokozott és folyamatos odafigyelést igényel. Sokan azért jönnek edzésre, mert fejleszteni szeretnék a mozgáskészletüket és mozgáskordinációjukat és ezáltal csökkenteni a sérülések kockázatát, valamint gazdaságosabbá tenni a futómozgást.

Az edzésterv díja heti egy közös edzést tartalmaz.

 

Tovább


3

Harmadik lépés

Folyamatos edző-sportoló kapcsolattartás

A közös munka során folyamatos kapcsolattartást biztosítok. Ezt azt jelenti, hogy az üzenetekre időben reagálok, folyamatosan felügyelem az edzéseket a beszámolók és elküldött edzésadatok alapján, valamint szükség esetén díjtalanul áttervezem a heti edzésmunkát.

Folyamatos edző-sportoló kapcsolat igen fontos számomra. Véleményem szerint ilyen interaktívitás nélkül nem működik egy szakmai kapcsolat, ezért elsősorban olyan tanítványokkal foglalkozom, akik komolyan veszik a futást, sportként tekintenek rá.

GyereFutni Tagok kapcsolattartásban és a személyes edzésben is prioritást élveznek.

Tekintsd meg a GyereFutni Tagság előnyeit itt.

Érdekel a közös munka!
Csak a futósuli érdekel!

Iratkozz fel a hírlevelünkre még ma!

Futással kapcsolatos tippek és tanácsok az állandó blogomban

Ha nem akarsz lemaradni a legfontosabb tippekről, iratkozz fel a GyereFutni blogjára!

GyereFutni tagság előnyei

Gyerefutni tag akarok lenni